Weekmenu

IEDERE WEEK EEN NIEUW MENU

Iedere week presenteren wij met trots een nieuwe menukaart. Deze menukaart bestaat uit een voorgerecht, een tussengerecht en een hoofdgerecht. Uiteraard volgt er een verrukkelijk dessert. Wij maken gebruik van verse ingrediënten, het beste vlees en vis en biologische groenten.

À   la carte

De gerechten variëren iedere week, zo kunt u zich iedere week laten verrassen door bijvoorbeeld een rundercarpaccio, spareribs of een zoete aardappelcurry. Ook het dessert is iedere week anders en kan bijvoorbeeld bestaan uit een smaakvol kaasplateau, een praline of een grand dessert. 

3-gangenmenu: € 25,-

4-gangenmenu: € 29,-

Daghap

Iedere dag is er keuze uit een daghap. Ideaal voor studenten. Het dagmenu is steevast een vlees-, vis-, of een vegetarisch gerecht, voor ieder wat wils dus. Van kalfsbiefstuk tot meerval en van gevulde portabella tot mixed grill. Iedere dag verrassend lekker!

Dagmenu: € 10.50,-

Steak van de week 

Naast de menukaart kunt u ook kiezen voor een wekelijks veranderende steak. Deze weekplate is bijvoorbeeld een malse biefstuk met roquefortaus of een heerlijke diamanthaas. Altijd een heerlijk stuk vlees en uiteraard geserveerd met friet en salade.

Steak van de week: € 15,-

Wijnarrangement

Wilt u genieten van heerlijke wijnen, dan kunt u kiezen voor een wijnarrangement. De wijnen zullen aangepast worden aan de smaak van het diner en hierdoor verrukkelijk smaken, zo maakt u het gerecht helemaal af. U kunt kiezen tussen twee wijnarrangementen.

3-gangenmenu met wijn: € 36,-

4-gangenmenu met wijn: €44,-



Nog voordat u geniet van ons heerlijke menu krijgt u vers brood met kruidenboter en olijven, van het huis.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, fried rice en salade.



Bistro DE YSERMAN

Deze website is gemaakt door Fijnlijner.nl. 2019.